Eesti aasta parimaks discgolfariks nimetati EM-pronks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Neljapäeva õhtul Butterfly Lounge’s toimunud discgolfi aastat kokkuvõtval üritusel selgusid 2018. aasta parimad sportlased, parim võistlus ja aasta discgolfi hetk. Tänati spordiala toetajaid ning nimetati kolm «discgolfi arendaja» aunimetuse saajat.

Parimaks noorsportlaseks nimetati Robin Lepik (Viljandi klubi Discihullud). Robin võitis esimesed Balti riikide meistrivõistlused ja oli Euroopa meistrivõistlustel kolmas.

Aasta seeniorsportlaseks nimetati Raimo Kimmel (Chilli Disc Golf). 2018. aasta Eesti meister, kes kuulus ka Eesti rahvuskoondisesse Euroopa meistrivõistlustel.

Parimaks naissportlaseks nimetati Kristin Tattar (Pärnu discgolfi klubi Hole-In-One). Kristin on 2018. aasta Eesti meister, Euroopa meistrivõistluste pronksmedali omanik, USA lahtistel meistrivõistlustel saavutas 4. koha ning maailmameistrivõistlusel oli 8. Esimese discgolfi sportlasena oli Tattar nomineeritud EOK aasta naissportlase 2018 valikus. Kristin on teist aastat järjest Pärnumaa aasta parim naissportlane.

Parimaks meessportlaseks valiti Albert Tamm (Chilli Disc Golf). Albert mängis 2018. aastal alles teist hooaega täiskasvanute seas, kuid saavutas Eesti meistritiitli. Oli ka Eesti rahvuskoondise liige Euroopa meistrivõistlustel Horvaatias.

2018. aasta parim võistlus oli Eesti Vabariik 100 Eesti meistrivõistlused Alutaguse ja Mäetaguse radadel. Võistluste peakorraldajad olid Timo Juursalu, Jako Känd, Merje Põder ja Anthony Enden.

Eesti discgolfi hetk 2018 on Kristin Tattari ja Robin Lepiku medalid Euroopa meistrivõistlustelt Horvaatias.

Eesti «discgolfi arendaja» aunimetuse pälvisid Rene Mengel (Pärnu Hole-In One), Jaanus Väljamäe (Keila Mets) ja Marko Saviauk (Nõmme discgolfi klubi Drive-In).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles