Korvpalli esiliigas on jäme ots Tarva käes

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (viskel) küttis Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigas vastastel jälle korvivõrgud korralikult kuumaks.
Kristo Saage (viskel) küttis Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigas vastastel jälle korvivõrgud korralikult kuumaks. Foto: Ain Liiva

Eesti meeste korvpalli meistrivõistluste esiliiga põhiturniiri järjekordses voorus alistas RSK Tarvas reedel liidrite duellis KA Tallinna Kalev/TLÜ 91:80 (50:42). Mullu teenisid nimetatud meeskonnad aste madalamal teises liigas vastavalt kulla ja hõbeda.

Rakverlaste kasuks tõi pealinnas peetud kohtumises ligi kolmandiku punktidest - 28 - Kristo Saage. Janis Vahter toetas kaaslasi 18 ja Mihkel Kurg 13 punktiga.

Korvialuses võitluses mehe eest väljas olnud Renato Lindmets võttis maha 14 lauapalli, kuid jättis skoori tegemise teiste hooleks, sest tema kontole kanti kolm punkti.

Kalevlaste edukamad olid Alvar Väli 20 ning endised Rakvere spordikooli kasvandikud Marcus Merimaa 14 ja Kiur-Thomas Vehmanen 12 punktiga.

Võiduga kindlustas RSK Tarvas turniiritabelis liidrikohta: neil on tosin võitu ja üks kaotus. Rakverlaste kannul tuleb teisena Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid ja kolmandana KA Tallinna Kalev/TLÜ, kellel on võrdselt üheksa võitu ja neli kaotust.

"Liigume tasapisi paremuse poole. Hea meel on tõdeda, et meeskond on aastavahetuse pausi järel tõusnud järjest paremasse mänguvormi," lausus RSK Tarvas meeskonna peatreener Juris Umbraško. Tema sõnul pingutab ja treenib meeskond usinalt edasi, et liikuda sihtide poole, mis varasemalt eesmärgiks võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles