Saaremaa Võrkpalliklubi täiendas ridu Eesti koondise nurgaründajaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karli Allik servimas.
Karli Allik servimas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Saaremaa Võrkpalliklubi teatas, et nendega liitus Eesti koondise mängija Karli Allik, kes treenis meeskonna juures juba aasta algusest saadik.

Praegu seljavigastust raviv Allik naaseb palliplatsile ilmselt kahe nädala pärast. «Seljavigastus ei luba tal veel kaks nädalat hüpata. Kõike muud saab Karli treeningutel kaasa teha ja peagi näeme teda ka palliplatsil. Seniks saab ta aga farmklubi lepingu järgselt aidata libero positsioonil Saaremaa I liiga meeskonda,» selgitas Saaremaa Võrkpalliklubi pressiteates.

Alliku sõnul on Saaremaa treeningute ja ka treeningkaaslaste tase parem, kui seda oli Rumeenias. «Esmatähtis on end täielikult terveks saada ja suur soov on Saaremaa meeskonnaga kaitsta kahte järelejäänud tiitlit sel hooajal,» ütles võrkpallur.

Nurgaründajate positsioonil mängib Saaremaa meeskonnas veel Eddie Rivera, Rauno Tamme, Helar Jalg, Mart Toom ja kuni I liiga play-offideni ka Robin Alba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles