Tänaku endine tiimikaaslane: loodan heidelda rallivõitude nimel

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

Walesi rallisõitja Elfyn Evans (M-Sport) andis WRC-sarja koduleheküljele intervjuu, kus muuhulgas märkis, et eelmine aasta ei sujunud kõik plaanipäraselt.

Eelmisel hooajal jõudis Evans kaks korda poodiumile, saavutades Portugalis teise ja Kataloonias kolmanda koha. Aasta varem, kui M-Spordis kihutas ka Eesti rallisõitja Ott Tänak, teenis Evans karjääri esimese ja seni ainsa rallivõidu, triumfeerides koduradadel Walesis. Ta sai sarja üldarvestuses 80 punktiga seitsmenda koha ehk oli kogu hooaja kaasa teinud sõitjatest viimasel positsioonil.

«Eelmine aasta oli pettumus, eriti aasta esimene pool, kus juhtus palju erinevaid asju, mis lõid mind rivist välja,» lausus Evans. «Aasta lõpus tundsin, et naudin sõitmist rohkem kui aasta alguses. Meil olid mõned väga head rallid ja ma sain nendest palju enesekindlust,» lisas waleslane.

Uuel hooajal on Evansil kõrged eesmärgid. «Lähen uuele hooajale vastu positiivsete väljavaadetega. Arvan, et olen leidnud enda jaoks hea koha. Loodan heidelda rallivõitude ja poodiumikohtade nimel,» sõnas Evans ning lisas, et survet ta enda õlul ei tunne. «Olen pigem põnevil. Meeskond on endiselt motiveeritud võitma ja tunnen end siin väga mugavalt.»

Algaval hooajal sõidab M-Spordis peale Evansi täishooaja ka soomlane Teemu Suninen. Britt Gus Greensmith ja rootslane Pontus Tidemand osalevad teatud etappidel.

2019. aasta autoralli maailmameistrivõistlused algavad eeloleval nädalal Monte Carlos, kus mullu triumfeeris Ott Tänaku (Toyota) ja Jari-Matti Latvala (Toyota) ees kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier (M-Sport).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles