Prantsusmaa jalgpallitäht kavatseb PSG kohtusse kaevata

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrien Rabiot oktoobrikuises Meistrite liiga kohtumises Napoliga. Hetkeseisuga tal PSG esindusrivistusse asja enam pole.
Adrien Rabiot oktoobrikuises Meistrite liiga kohtumises Napoliga. Hetkeseisuga tal PSG esindusrivistusse asja enam pole. Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA / CHRISTOPHE SAIDI/SIPA

Prantsusmaa jalgpalli üheks tulevikulootuseks peetav poolkaitsja Adrien Rabiot (23) veab koduklubi Paris St. Germainiga vägikaigast, mis võib lõppeda kohtus.

Rabiot pole juba mõnda aega teinud saladust, et soovib kodumaa esiklubist lahkuda. Samuti pole Hispaania gigant FC Barcelona salanud, et võtaks prantslase meeleldi enda ridadesse.

Rabiot leping PSG-ga lõpeb 30. juunil. Klubi pakkus talle uut tehingut, kuid noorsand keeldus sellest. Seepeale teatas PSG peatreener Thomas Tuchel, et eemaldab Rabiot' esindusmeeskonnast, samuti lisasid klubijuhid, et ei kavatsegi tal lubada jaanuaris lahkuda.

Äsja ei sõitnud Rabiot koos teistega «isiklikel põhjustel» Dohasse. Viimasest kolmest treeningust kaks ongi andekas poolkaitsja pidanud harjutama PSG noortetiimi juures.

Nüüd kirjutas Prantsusmaa mainekaim spordileht L'Equipe aga: «Rabiot kaalub tõsiselt, et algatada PSG vastu legaalne aktsioon. Seda juhul, kui ta esindusrivistuse tegemistest pikemaks ajaks teadlikult külmutatakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles