Vassiljevi lootus päästerõngale elab. «Võib juhtuda, et tuleb laenuleping.»

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (paremal) Eesti koondise kaptenina Rahvuste liiga mängus Ungari vastu.
Konstantin Vassiljev (paremal) Eesti koondise kaptenina Rahvuste liiga mängus Ungari vastu. Foto: Tibor Illyes / AP

Juba pikemat aega Poola jalgpalliklubi Gliwice Piasti esindusmeeskonna tegemistest eemaldatud Konstantin Vassiljev sõnas, et nõiaringist pääsemiseks on võib-olla tekkinud uus lootus.

Suvel Poola kuuendas liigas mängiva Piasti duubli juurde saadetud 34-aastane Eesti koondislane on seega pool aastat uut võimalust otsinud. Nüüd tunnistas ta, et asjaolude kokkulangemisel võib pääsetee leiduda.

«Lähtun sellest, mis on praegune seis ja tundub, et konkreetset pakkumist ei ole. Võib juhtuda, et mingi laenuleping tuleb, aga kas sellega on nõus klubi, seda ma ei tea,» lausus Vassiljev Soccernet.ee-le.

Samal ajal kui Vassiljev käis Eesti koondisega Kataris, andis Piast oma kodulehel teada, et poolkaitsjal avaneb võimalus kevadel klubi reservmeeskonda neljandasse liigasse aidata.

«Solvav see sõnum ei olnud. Olen väga rahulik. See olukord kestab juba mõned kuud, mingit solvumist... Klubi juba tegi kõik mis võimalik selleks, et oleks raskem klubi leida kui suvel. Mul pole midagi lisada," sõnas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles