PM Monte Carlos. Kuidas lõpetada prantslaste ülemvõim? Tänak: tuleb neist kiiremini sõita! (2)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänakut näeb rallinädalavahetusel pigem tõsisena ringi liikumas. Gapi rallipargis on Tänak aga nagu vana rahu ise ning valmistub ralliks lai naeratus näol.
Ott Tänakut näeb rallinädalavahetusel pigem tõsisena ringi liikumas. Gapi rallipargis on Tänak aga nagu vana rahu ise ning valmistub ralliks lai naeratus näol. Foto: Sander Ilvest

15 viimast aastat on autoralli MM-sarjas võidutsenud Sébastieni-nimeline prantslane – Loeb on tiitli võitnud üheksa, Ogier kuus korda. Ka Monte Carlo ralli võitude arvult jääb Ogier (6) veel nimekale legendile (7) alla. Nüüd on mõlemad uutes meeskondades taas rallirajal, ent peavad oma suurimaks rivaaliks hoopis ühte eestlast. Ott Tänakut.

Tänak ise on Prantsusmaa Alpide vahel asuvas Gapi rallipargis kui vana rahu ise. Möödunud aastal oli ta Toyotas uustulnuk ning tema ümber käis meeletu sebimine. Nüüd on Tänak tõusnud Jaapani tehasemeeskonna esinumbriks, kuid kõik on tuttav. Tõsi, meeskonnas on uus liige, põhjaiirlane Kris Meeke, ent temagi on põhjamaise rahulikkusega kaasa tulnud.

«Tunne on kindlasti palju kindlam kui eelmise aasta alguses. Teadmatus olukorras on kindlasti palju raskem olla. Infot on nüüd palju rohkem käes ja see on väga tore,» sõnas Tänak Postimehele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles