PM Monte Carlos. Tänaku endine tiimikaaslane: Toyotast lahkumine oli kurb, aga nukrutsemiseks pole põhjust

Merili Luuk, Gap
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel mullu Ott Tänaku ja Jari-Matti Latvalaga meeskonda jaganud soomlane Esapekka Lappi otsustas eelmise aasta lõpus tööandjat vahetada ning sõidab kaks aastat Citroëni tehasemeeskonnas. Seljataga on kuus ja pool testipäeva, millega on soomlane väga rahul. 

«Ma ei saa enam kasutada ettekäändena vabandust, et ma pole autoga ära harjunud. Usun, et hooaja jooksul läheb veel paremaks, aga tunnen, et olen üsna valmis,» hindas ta.

Toyotast saadeti Lappi teele ringreisiga Jaapanis. «Natuke ikka tegi meele kurvaks, samas on avanemas uued võimalused ja pole põhjust nukrutseda.»

Võimalusi Lappil Citroenis igatahes on. Soomlase sõnul on Prantsuse tehasetiim suurem, kuid ta pole veel isegi hoomanud kui suur.

«Põhimõtteliselt on igal tagavaravariandil veel üks tagavaravariant ja sealt edasi veel mingi järjekordne lahendus.»  Oma otsust ta seni kahetsenud pole. «Selleks on veel liiga vara. Tahaksin sõita paremini kui eelmisel aastal. See oleks kogu hooaja eesmärk. Lõpetasin neljandana, seega tahaksin kindlasti ka poodiumikoha eest võistelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles