Tipphetked: Klavanita mänginud Cagliari kaotas lähirivaalile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli kõrgliiga 21. voorus kaotas Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio 0:3 Sassuolo Calciole. 

Itaalia kõrgliigas oli Cagliari enne kohtumist hoidmas igati korralikku 13. kohta, samas kui Sassuolo oli tabelis asumas kohe nende ees. Klavan jäi kohtumisest eemale, kuna eestlane taastub kannakõõluse operatsioonist. 

Cagliari ei saanudki oma rünnakut täna korralikult käima. Koduväljakul mänginud Sassuolo ei olnud küll Cagliarist peajagu üle, kuid siiski ei tekkinud Klavani koduklubil ühtegi head võimalust. 

Sassuolo alus kohtumist 9. minutil juhtima ning VARi abil määratud penalti poolaja lõpus tähendas Sassuolo kaheväravalist edu poolajapausile minnes. 87. minutil vormistas Alessandro Matri lõppseisuks 0:3.

Kogu mäng järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Kindel on see, et Cagliari eestlasest keskkaitsja ei naase veel niipea jalgpalliväljakule, kuna Klavan taastub käimasoleva nädala alguses Portos Santa Maria haiglas tehtud vasaku kannakõõluse operatsioonist.

Viimati esindas 33-aastane eestlane Cagliarit 22. detsembril toimunud liigakohtumises, kui 1:3 kaotusmängus Rooma Lazio vastu vahetati ta juba avapoolaja järel välja. Koondise Rahvuste liiga raames peetud sügisestes mängudes osales Klavan vaid 11. septembril võõrsil aset leidnud matšis Soomega.

Viimasest viiest kohtumisest vaid ühe mängu võitnud Cagliari teenis möödunud nädalal koduväljakul peetud matšis Empoli vastu raske 2:2 viigipunkti, kui tuli 1:2 kaotusseisust välja ning viigitabamus sündis alles esimesel üleminutil.

Liigatabelis hoiab Cagliari 20 meeskonna konkurentsis 21 punktiga 13. kohta, kuid näiteks 18. kohal ehk väljalangemistsoonis paikneval Bolognal on vaid seitse punkti vähem. Senise hooajaga on Klavani koduklubi kogunud neli võitu, üheksa viiki ja seitse kaotust. Seejuures asub Cagliari laupäevane vastane Sassuolo vahetult 26 punktiga Sitsiilia meeskonna ees 12. positsioonil.

Cagliari meeskonna koosseis kohtumiseks Sassuologa:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles