PM Aspenis. Kelly Sildaru: natuke raske on, aga tulen toime!

Siim Kaasik, Aspen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kelly Sildaru teeb ööl vastu homset tänavuste Aspeni X-mängude esimese stardi, kui asub võistlustulle rennisõidus. Treeningud õnnestusid tal hästi, kuid tuleb loota, et ka tema keha suurele koormusele vastu peab.

Kui tavapäraselt viibib Sildaru ühe treening päeva jooksul mäel kuni viis tundi, siis eile oli ta mäel vähemalt kuus tundi. Seda seetõttu, et ta osales ühe päeva jooksul pargi- ja rennisõidu ning Big Airi treeningutel.

«Ma ei arvanud tegelikult, et see nii väsitav on. Ma olen täna juba kuus tundi suusatanud. Võib-olla rohkemgi. Ma olen suurte koormustega harjunud. Natukene raske on, aga tulen toime!» ütles Sildaru vapralt.

Päeva viimase ehk rennisõidu treeningu eel käis Sildaru Uus-Meremaa koondise füsioterapeudi juures. «Keha peab päris hästi vastu. Pärast treeningut olid jalad natukene valusad, aga enne rennitreeningut sain füsiolt lihashooldust ja hakkas palju parem,» sõnas ta.

Kui treenerist isa Tõnis Sildaru jäi kõige rohkem rahule rennisõidu treeninguga, siis sportlase enda sõnul saaks sealgi juurde panna. «Igal alal saaks midagi veel parandada, aga jäin suures plaanis jäin kõigega rahule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles