Nadal ei jätnud Federeri kukutanud Kreeka talendile võimalusepoegagi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: Jason Heidrich / ZUMAPRESS.com

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel neljandas ringis tiitlikaitsja Roger Federeri kukutanud Stefanos Tsitsipas kaotas poolfinaalis Rafael Nadalalile.

Maailma edetabelis teist kohta hoidev Nadal tegi noore kreeklasega sotid selgeks tunni ja 47 minutiga – hispaanlane võitis matši 6:2, 6:4, 6:0.

Seejuures teenis 15. tabelireal asuv Tsitsipas kogu mängu jooksul vaid ühe murdepalli ja sellegi suutis Nadal probleemideta tõrjuda. Nadal realiseeris omakorda 11st kuus, kaalukaimaks osutus ilmselt teise seti ainus servimurre 4:4 viigiseisul.

«See oli suurepärane mäng. Ma mängin siin turniiril väga head tennist, aga loodetavasti suudan finaalis veel paremini mängida,» lausus Nadal pärast poolfinaalmatši.

17-kordne suure slämmi turniiri tšempion Nadal kohtub Austraalia lahtiste finaalis maailma esinumbri Novak Djokovici (Serbia) ja Lucas Poullie (Prantsusmaa, ATP 31.) vahelise poolfinaalmatši võitjaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles