«Spordiministeerium»: 18-aastane Eesti mäesuusataja stardib MMil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

18-aastane Eesti mäesuusataja Tormis Laine osaleb sel nädalal Rootsis Ares alanud mäesuusatamise maailmameistrivõistlustel. «Spordiministeerium» on eetris igal teisipäeval kell 20.00.

Mis distsipliinidel Laine MMil võistleb ning millised on noore sportlase väljavaated MM-debüüdil, käis stuudios rääkimas Eesti suusaliidu mäesuusatamise alakomitee esimees Jaanus Mikk.

Ka eelmisel MMil oli eestlane stardis. Nii slaalomis, suurslaalomis ja ülisuurslaalomis osalenud Juhan Luik tulemust kirja ei saanud.

Mäesuusatamise MMi otseülekanded algavad Kanal 12-s ja Postimehes juba sel laupäeval ja pühapäeval, kui kavas on kiirlaskumised. Suurslaalomi ja slaalomi ülekanded on eetris 14.-17. veebruarini.

Lisaks saab saatest ülevaate eelmise nädala tippteemadest ning vaadati otsa ka käimasoleva nädala kesksetele sündmustele. Saatejuhid on Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles