PM Monte Carlos. Tänak: hakkaks ralli juba lõpuks pihta!

Merili Luuk, Gap
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monte Carlo ralli.
Monte Carlo ralli. Foto: Sander Ilvest

Eesti parimad rallisõitjad Ott Tänak ja Martin Järveoja lõpetasid hooaja esimese testikatse Monte Carlo rallil neljanda ajaga, jäädes värsketele tiimikaaslastele Kris Meeke’ile ja Seb Marshallile alla 0,8 sekundiga. 

Peale meeskonnakaaslaste mahtusid testikatsel eestlaste ette veel Citroeni sõitjad Sebastien Ogier ja Esapekka Lappi, kes kaotasid Meeke’ile vastavalt 0,1 ja 0,4 sekundiga. Tänak ja Järveoja said testikatsel parima aja kirja teisel läbimisel, kokku sõitsid nad 3,35 km distantsi sarnaselt paljudele teistele neli korda.

Tulemused.
Tulemused. Foto: ewrc-results.com

Tänaku sõnul olid Gapis olud väga korralikud, ent täna hilisõhtul mägedes võib oodata midagi muud. Rehviotsused tehakse aga kohaliku aja järgi juba kell 17, esimese katse start antakse kohaliku aja järgi kaks ja pool tundi hiljem.

Enne ralli algust ootab sõitjaid ees aga pidulik stardipoodium ning autogrammitund. Puhata just väga palju ei saa, ent: «Mis seal ikka enam aega maha võtta, hakkaks ralli juba lõpuks pihta!» sõnas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles