Chris Paul liitubki New York Knicksiga?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmelo Anthony ja Chris Paul
Carmelo Anthony ja Chris Paul Foto: SCANPIX

New Orleans Hornetsi mängujuht Chris Paul võib oma karjääri jätkata Carmelo Anthony ja Amare Stoudemire´i kõrval New York Knicksis, usub ESPNi korvpalliasjatundja Chris Broussard.

«Me kõik teame, et Knicksi suurim soov on Chris Paul,» ütles Broussard spordisaates kolleegile. «Ja olen kindel, et Chris Pauli nad ka saavad.»

«Ja kui nad mingil põhjusel siiski Pauli tuua ei suuda, vaadatakse teise mängujuhti Deron Williamsi või tsenter Dwight Howardi poole,» lisas Broussard. «Igal juhul moodustub ka Suures Õunas üsna pea Suur Kolmik.»

Eeldatavasti ei saa üleminek toimuma sellel hooajal, kuna Paul saab vabaagendi staatuse alles pärast peagi algava hooaja lõppu. Samas on võimalus, et Hornets vahetab Pauli mujale juba varem.

Mängujuhi New Yorki minekust on juttu olnud varemgi ning nüüd teatas Anthony taas, et sooviks väga Pauliga koos mängida.

Knicksi praegune mängujuht Chauncey Billups oli viimasel hooajal vigastustega kimpus ja Pauli tulekuga moodustuks veel üks nn supertrio nagu Miami Heati Dwyane Wade, LeBron James ja Chris Bosh. Probleemiks võib saada aga Knicksi palgafond, kuna kahe olemasoleva superstaari palgad võtavad oma. Pauli praegune meeskond Hornets suudaks talle tunduvalt suuremat palka pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles