PM Monte Carlos. Meeke: nüüd saangi tunda seda, millest üheksa kuuga ilma jäin

Merili Luuk, Gap
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke Monte Carlo rallil
Kris Meeke Monte Carlo rallil Foto: JEAN-PIERRE CLATOT / AFP

Kuigi Toyota rallisõitja Kris Meeke’i autol on purunenud kahe päevaga kolm velge, suudab ta siiski jääda positiivseks. Meeke on pärast kaheksat kiiruskatset kaheksandal kohal, kaotades liider Sebastien Ogier'le +5.33,0.

«See ralli on siiani kasvatanud enesekindlust, et oleme õigel teel. Kui meil poleks velgedega probleeme, võiksin tõesti poodiumikohale võidelda. Aga tegelikult olen rahul, et kõik muu töötab. Nüüd saangi tunda seda, millest üheksa kuuga ilma jäin,» muigas ta.

«Peame leppima sellega, mis praegu on – minu ees on tükk tühja maad, taga samuti, nii et saan nüüd vaid veelgi enam Toyotaga harjuda. Tulin ju tagasi limiteeritud testipäevadega.»

Mida velgedega aga teha? Ka tiimipealik Tommi Mäkinen oli nõutu.

«Meil on üks tugevdatud variant, mida kasutame Saksamaa rallil, aga Monte Carlos pole seni velgedega probleeme olnud. Näib, et kuna lumi on tee äärtest ära sulanud, siis lõigatakse kurve väga jõuliselt. Mõttekoht… Äkki tuleks siingi tugevdatud velgi kasutada,» pakkus ta päeva lõpuks lahenduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles