PM Monte Carlos. Latvala poodiumiheitlus Loebiga tõi talle meelde armsa mälestuse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

Monte Carlo rallil kolmandat kohta hoidev Jari-Matti Latvala peab usinat võitlust üheksakordse maailmameistri Sebastien Loebiga, kui prantslane jääb tast maha 4,7 sekundiga. Latvala meenutas, et esimest korda oli ta prantslasest kiirem 12 aastat tagasi ning see hetk ei unune eal.

«See oli minu jaoks üks suuri unistusi, et saaksin kuidagigi temast kiirem olla. 2007. aastal Kataloonia rallil see lõpuks juhtuski. Ja nüüd, 12 aastat hiljem, oleme taas võitlemas,» naeris ta ning lubas poodiumikoha nimel Loebiga madistada lõpukilomeetriteni. «Naudin seda kindlasti.»

Toyotal on Monte Carlo rallil olnud probleeme velgedega – täna sai muljuda ka Latvala esivelg.

«Võrreldes teistega on minu veljed olnud tegelikult päris normaalses seisus, aga võib-olla on mul lihtsalt õnne olnud. Kindlasti on see probleem, millega peame tegelema, sest võib-olla kauaks seda õnne ei jätku. Äkki peaksime tõesti kasutama neid, mida Saksamaal? Tugevamad veljed muudavad küll rattad raskemaks, aga kui see su tugevamaks muudab, siis ei tohiks see rolli mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles