PM Monte Carlos. Loeb naudib lahingut Latvalaga, aga pole unustanud ka Tänakut (1)

Merili Luuk, Gap
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Monte Carlo rallil Hyundai meeskonnas debüüti tegev 9-kordne maailmameister Sebastien Loeb naudib väga lahingut, mida ta Toyota pilootidega kolmanda koha nimel pidamas on.

«Oleme suures võitluses Jari-Matti Latvalaga. Üks katse olin mina peal, teine katse jälle tema, nüüd on meie vahe vaid mõned sekundid. Naudin lahingut väga,» lausus Loeb. 

«Olen seadistuse ja autoga rahul, muutsime veidi auto diferentsiaale - alguses olid need liiga avatud, siis panime need rohkem kinni ja selle tulemusena oli auto päris alajuhitav, pärastlõunaks saime asja paika,» seletas Loeb. 

Raske öelda, mida homne toob. Pean ralli lõpetama, loodetavasti on homme katsetel vähem jääd ja rohkem puhast asfaldit. See on alati põnev, kui oled kellegagi võidu sõitmas. Latvala on lähedal ja ka Tänak surub kõvasti. Aga ma tunnen end autos üha kindlamalt. Näeme, mis homme saama hakkab,» oli vanameister positiivne. 

Homme jääb veel sõita neli kiiruskatset. Enne viimast päeva on Loebi edu Latvala ees 2,3 sekundit. Tänak jääb Loeb'ist maha 17,3 sekundit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles