Katari GP-etapil pääses põhitabelisse neli eestlast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, 10.11.2018
Vehklemina. Tallinna Mõõk. Eesti epeenaiskond.
Fotol vasakult Katrina Lehis, Helen Nelis-Naukas

49th Glaive de Tallinn, Womens Epee World Cup. 
tl/Foto Tairo Lutter/EESTI MEEDIA
Tallinn, 10.11.2018 Vehklemina. Tallinna Mõõk. Eesti epeenaiskond. Fotol vasakult Katrina Lehis, Helen Nelis-Naukas 49th Glaive de Tallinn, Womens Epee World Cup. tl/Foto Tairo Lutter/EESTI MEEDIA Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sel nädalavahetusel peetakse Kataris epee GP-individuaaletappi, kus on stardis ka eestlased.

Naistest sai tänu oma edetabelikohale otse põhitabelisse mullu Euroopa meistriks kroonitud Katrina Lehis. Läbi kvalifikatsioonivooru said põhitabelisse ehk 64 parema hulka oma kohad ka Julia Beljajeva ning Nelli Differt.

Lehise esimeseks vastaseks Kataris on hiinlanna Sihan Yu, Beljajeva kohtub esimeses ringis sakslanna Alexandra Ndolo'ga ning Differti vastaseks on avavoorus Lõuna-Korea esindaja Young Me Kang.

Meeste konkurentsis on 64 parema hulgas Nikolai Novosjolov, kes pääses maailma reitingu alusel otse edasi põhitabelisse. Novosjolovi esimeseks vastaseks Kataris on sakslane Stephan Rein.

Teistest Eesti meestest olid stardis ka Sten Priinits ja Peeter Turnau. Priinits ja Turnau kohtusid pärast alagrupimatše omavahel, mille võitis Turnau, kes siiski järgmises ringis turniirilt välja langes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles