Elu parimat hooaega tegeva Rooba tabamusest jäi väheks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: JYP / Facebook

Eesti jäähokikoondislane Robert Rooba viskas Soome kõrgliigas oma koduklubi Jyväskylä JYPi kasuks ainsa värava, kuid see ei päästnud võõrsil saadud 1:3 kaotusest Ilvese vastu.

Kodumeeskond läks kohtumist juba teisel minutil Topias Haapaneni tabamusest juhtima ning üheksa minutit hiljem duubeldas Juho Liuksala seisu. Teisel kolmandikul tegi Joona Ikonen juba seisuks 3:0, kuid matši viimasel minutil suutis Rooba olla tänu Eric Perrini söödule resultatiivne.

Käimasoleval hooajal on 25-aastane eestlane osalenud JYPi ridades 42 mängus ning saanud tänavu kirja juba praegu karjääri parimat tippmarki märkivad 13 väravat. Lisaks on Rooba jaganud kaaslastele kuus väravasöötu ehk tema kontol on kirjas 19 resultatiivsuspunkti.

Liigatabelis asub JYP 15 meeskonna konkurentsis 59 punktiga 11. kohal. Ilves paikneb 66 silmaga kaheksandal postisioonil. Play-off’i tagavad pääsu põhihooaja kümme paremat meeskonda, JYP on sellest eesmärgist ühe vähem peetud kohtumise juures kõigest punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles