Postimees TV: Tänak noppis hooaja esimeselt punktikatselt kaks silma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänak jõudis Monte Carlo rallil kolmandat aastat järjest poodiumile – tänavu saavutas Eesti parim rallisõitja hooaja esimesel etapil kolmanda koha. Punktikatsel teenis Tänak neljanda koha ja kaks silma. 

«Tahtsime tagasi poodiumikohale jõuda. Tegime kõik, et sellel kohal ka ralli lõpetada. Üldiselt olen nädalavahetusega rahul – see oli hea. Lihtsalt üks asi läks halvasti,» lausus Tänak pärast punktikatset, mille paremusjärjestus näeb välja selline: 1. Meeke (5 punkti), 2. Ogier +3,9 (4), 3. Neuville +5,7 (3), 4. Tänak +5,8 (2), 5. Suninen +9,6 (1).

Monte Carlo ralli võitis kuuendat aastat järjest prantslane Sebastien Ogier. Triumf tuli aga rekordiliselt väikese vahega, kui belglane Thierry Neuville alistus lõpuks kõigest 2,2 sekundiga. Ralli lõppjärjestus: 1. Ogier, 2. Neuville +2,2, 3. Tänak +2.15,2, 4. Loeb +2.28,2, 5. Latvala +2.29,9.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles