Siim-Sander Vene oli Gran Canaria tagasituleku peaarhitekt

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Herbalife Gran Canaria/Twitter

Eesti korvpallikoondise ääremängija Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria sai Hispaania kõrgliigas järjekordse kaotuse, jäädes võõrsil enam kui 4000 silmapaari ees 75:88 alla Badalona Joventutile.

Gran Canaria võitis esimese poolaja kolme punktiga 39:36, aga lagunes totaalselt kolmandal veerandajal, mille kaotas 14:26. Neljandal veerandajal sai püssi paukuma Vene, kes viskas lühikese ajaga kaheksa punkti ja vedas Gran Canaria kuus minutit ja 46 sekundit enne lõpusireeni kahe punkti kaugusele. Joventut vastas 10:4 spurdiga ja sellega oli võitja sisuliselt otsustatud.

Vene teenis mänguaega 20 minutit, mille jooksul sai kirja kümme punkti (kolmesed 2/5, kahesed 2/4, vabavisked 0/0), kaks resultatiivset söötu ja ühe lauapalli. Gran Canaria eest viskasid rohkem punkte vaid Albert Oliver, kelle arvele kogunes 11 silma. Joventuti resultatiivseim oli 40 punkti visanud Nico Laprovittola.

Gran Canaria sai kuue võidu kõrvale hooaja 12. kaotuse. Kaheksandal ehk viimasel play-off-kohal asuv Vene eksklubi Manresa on kogunud kümme võitu ja kaheksa kaotust. Gran Canaria peab järgmise liigamängu 3. veebruaril, kui kohtub kodus medalinõudleja Baskoniaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles