Loeb: ma ei mõista, kuidas ma Neuville'ile nii palju kaotasin (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Monte Carlo rallil Hyundai meeskonnas debüteerinud ja neljanda kohaga lõpetanud Sebastien Loeb ei mõista, kuidas ta uue auto roolis nii palju Thierry Neuville'ile kaotas.

«Üldiselt läks meil küllaltki hästi, aga samas oli ka hetki, millega ma rahul ei olnud. Eks ma pean ilmselt masinat lihtsalt rohkem tundma õppima,» vahendab Soome väljaanne Rallit.fi Loebi sõnu pärast ralli lõppu.

«Ega mul suuri ootuseid enne etappi polnud, nii et midagi hullu lahti pole. Lihtsalt minujaoks on harjumatu siin neljandana lõpetada. Peame veel kõvasti tööd tegema, et masinat paremini mõistma õppida,» lausus Loeb.

Suurim mure seoses Monte Carlo ralliga oli üheksakordsel maailmameistril aga viimane võistluspäev asfaldil:«Pühapäevane kiirus, mida ma asfaldil näitasin, polnud sugugi minu tasemele vastav. Tahan aru saada, miks nii läks.»

«Teadsin, et Ott Tänak ja Toyota on tugevad, see oli teadmine möödunud hooajast. Ka Kris Meeke näitas punktikatsel, et neil on tugev kooslus. Minu jaoks on aga kõige üllatavam see, et ma nii palju Thierry Neuville'ile kaotasin,» avaldas Loeb.

«Meil on sarnane masin, millega sõita, tahaksin aru saada, miks ma nii palju kaotasin. Ehk peab Hyundaiga lihtsalt natuke teistmoodi sõitma, kui mina harjunud olen,» arutles Loeb lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles