Järelvaadatav: liidermeeskond Tartu Bigbank loovutas «koduses Võrus» punasele laternale ühe geimi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Credit24 võrkpalli meistriliigas on kõik sel nädalavahetusel toimuvad seitse kohtumist kavas Eestimaa pinnal. Liigatabeli liidermeeskond Tartu Bigbank oli sunnitud Eesti Laulu poolfinaali tõttu oma kodumängud (homme mängitakse RTU/Robežsardzega – toim) kolima Võru spordikeskusesse, kus saadi laupäeval tulemusega 3:1 jagu punasest laternast Jelgava Biolarsi meeskonnast.

Võitjate parimana tõi kõigest 17-aastane Märt Tammearu 20 punkti, austraallane Samuel Walker lisas 19 silma. Üleplatsimehena kogus Jelgava eest 21 punkti Maksims Morozovs.

Tartu meeskond jätkab ühe vähem peetud kohtumise juures üldarvestuses 15 võidu ja kahe kaotusega 45 punktiga liidripositsioonil, edestades kolme silmaga tiitlikaitsjat Saaremaa võrkpalliklubi ja RTU/Robežsardze meeskonda, kellega minnakse juba homme algusega kell 17 vastamisi samuti Võrus. Ühe võidu teeninud Jelgava püsib kuue punktiga 11 meeskonna konkurentsis viimasel kohal. Kogu liigatabel on nähtav SIIN.

Enne mängu:

Käimasoleval hooajal vaid kaks kaotust ning 14 võitu teeninud Tartu Bigbanki meeskond on 16 mängu järel 42 punktiga liidripositsioonil. Neile järgnevad võrdselt 39 silmaga ühe enam peetud kohtumise juures tiitlikaitsja Saaremaa võrkpalliklubi ja RTU/Robežsardze.

Jelgava meeskond on sel hooajal saanud võidurõõmu tunda vaid ühes kohtumises ning kaotanud suisa 16 matši, vireledes kindlalt 11 meeskonna konkurentsis kuue punktiga viimasel kohal. Neist ühe kohtumise enam pidanud ja kokkuvõttes kolm võitu teeninud Limbaži meeskond jääb nelja punkti kaugusele. Kogu liigatabel on nähtav SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles