Celtics lõpetas pingelises mängus Thunderi võiduseeria (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA alistas Boston Celtics koduväljakul 134:129 Oklahoma City Thunderi.

Mängu otsustav moment leidis aset 16,2 sekundit enne kohtumise lõppu. Celticsi mängija Jayson Tatum läks meeskonna punktilises eduseisus vabaviskejoonele, visates esimese sisse, kuid teise mööda. Lauapalli saanud Russell Westbrook tormas 128:130 kaotusseisus kiirrünnakule, ent suutis palli kaotada ning viskele ei jõudnudki.

Kui see moment välja jätta, oli Westbrook taaskord meeskonna parim, tuues Thunderi neljandal veerandajal tagasi mängu. Lõpuks jäi tema arvele 22 punkti, 16 korvisöötu ning 12 lauapalli. Seitsmemängulise võiduseeria lõpetanud Thunderi resultatiivseim oli aga 37 punkti visanud Paul George.

Celticsi parim oli 30 punkti ning 11 lauapalliga Kyrie Irving. Marcus Morris lisas 19 ning Marcus Smart 18 silma.

Celticsil on tabelis kirjas nüüd 34 võitu ja 19 kaotust, Thunderil 33 võitu ja 19 kaotust.

Enne mängu:

Idakonverentsis mängiv Boston Celtics on sel hooajal võitnud 33 ja kaotanud 19 mängu. Idakonverentsis hoitakse sellega viiendat kohta. Oklahoma City Thunder on samuti võitnud 33, kuid kaotanud 18 mängu, millega hoitakse läänekonverentsis kolmandat kohta.

Thunder läheb tänasele kohtumisele vastu seitsmemängulise võiduseeria pealt, Celtics on aga viimasest viiest mängust võitnud neli.

Kohtumine peetakse Bostonis, kus Celtics on sel hooajal võitnud 21 ning kaotanud 6 mängu. Samas on Thunder näidanud võõrsil soliidset minekut, olles võitnud 16 ning kaotanud 11 kohtumist.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles