Unitedi peatreener Solskjaer: Unitedi eesmärk peab alati olema tiitel

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Gunnar Solskjaer.
Ole Gunnar Solskjaer. Foto: GEOFF CADDICK/AFP/Scanpix

Manchester Unitedi uus peatreener Ole Gunnar Solskjaer on tuunud meeskonda uue hingamise ning pannud eesmärgiks võidelda iga tiitli nimel. 

Manchester Unitedi hooaja algus oli taas kõike muud kui positiivne. Jose Mourinho käe all ei suudetud kuidagi end käima saada ning muutuse tõi alles see, kui Mourinho asendati Solskjaeriga. Kesise hooaja alguse tõttu on United Inglismaa kõrgliigas alles kuuendal kohal, kuid siiski ollakse siiani konkurentsis nii Meistrite liigas kui ka Inglismaa karikavõistlustel.

«Me oleme siiski Manchester United. Meie eesmärk peaks alati olema liigatiitel. Sel aastal on see ülesanne kahjuks võimatuks muutunud, kuid me peame vaatama selle poole tulevikus,» rääkis Solskjaer BBC-le.

«Me oleme siiani konkurentsis nii Meistrite liigas kui ka Inglismaa karikavõistlustel. Me ei saa leppida lihtsalt sellega, et lõpetame hooaja nelja parema hulgas. Me peame andma endast parima, et võita sel aastal seda, mida veel võita annab. Lähen igale kohtumisele vastu mõttega, et me suudame selle võita,» rääkis Solskjaer.

«Kui sa võidad meeskonnaga karika, on see imeline päev kogu klubi jaoks. See on sinu elu parim päev, kui sa võidad, sest sul pole aimugi, millal sa järgmine kord tiitlivõidu üle rõõmustada saad,» seletas Solskjaer.

Unitedi viimane tiitel pärineb aastast 2017, kui võideti Euroopa liiga. Aastal 2016 suudeti võita ka Inglismaa karikavõistlused, kuid Inglismaa liigatiitlit pole United võita suutnud alates 2012/2013 hooajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles