Fernando Alonso soovibki starti tulla ka autorallis?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: Jan Huebner/Krieger / imago/ Scanpix

Fernando Alonso andis järjekordse vihje sellele, et tahab proovida ka mõnda autospordiga seotud ala, mida ei harrastata ringrajal.

Hetkel on F1-sarjas maailmameistriks tulnud Alonso peamine eesmärk saavutada nn. «kuldset kolmikut», milleks on F1-sarjas Monaco GP etapi, Le Mans’i 24-tunni sõidu ja Indianapolise 500 miili sõidu võitude saavutamine.

Hetkel on Alonso peamiseks eesmärgiks Indy 500 sarjas võita Indianapolise etapp, mis teda hetkel vägevast saavutusest veel lahutab. «Hetkel keskendud täielikult Indy 500-le, aga see ei tähenda seda, et ma muudest aladest ei mõtleks,» vahendab gpblog Alonso sõnu.

«Tahaksin end lähiajal proovile panna ka mõnel hoopis teistsugusel autospordi alal, mis ei toimuks ringrajal. Hetkel pean selle üle mõtlema ja asja planeerima. Ma tahan olla kindel, et suudaksin sellel alal konkurentsis olla,» rääkis Alonso.

«Mul on vaja enda ümber koguda piisavalt õigeid inimesi ning õige meeskond, et saaksin uueks väljakutseks valmistuda korralikult. Ma ei ole nõus starti tulema, kui ma ei ole võimeline võidu nimel sõitma,» seletas Alonso.

Varasemalt on Toyota meeskonda kuuluv Alonso kohtunud ka Tommi Mäkineniga, kellelt ta palus võimalust testida Toyota Yaris WRC-d. Väidetavalt on nad sel teemal pidanud maha pika vestluse ning eeldatavalt peaks test toimuma Soomes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles