Postimees TV: Harden alistus «pelikaanide» laatsaretile, Gay sopsas hullu lõpukolmese

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA jätkas James Harden vähemalt 30-punktiliste mängude seeriat, kuid sellest hoolimata kaotas Houston Rockets koduplatsil muredest räsitud New Orleans Pelicansile.

«Pelikaanide» kuuest vaieldamatust põhimehest on viis vigastuste süül audis, lisaks räsib meeskonda Anthony Davise ootamatu lahkumissoov. Sellest ja vahepealsest 15-punktilisest kaotusseisust hoolimata suudeti Houstonis võtta 121:116 üllatusvõit.

«Oleme alati rääkinud, et oleme meeskond ja meil on piisavalt häid mängijaid. Täna tõestasime seda väljakul,» rõõmustas New Orleansi peatreener Alvin Gentry ESPNi usutluses. «Võitlesime kõvasti ning tegutsesime isetult üksteise nimel.»

Rocketsi liider James Harden pikendas «30+ õhtute» seeria juba 24 mängule. Enamat on suutnud vaid legendaarne Wilt Chamberlain. Kuid Harden ei tegutsenud seekord piisavalt tõhusalt (visked 32st 11) ja Houston maksis lõivu. «Kohutav kaotus ja põrumine. Meil polnud mingit energiat,» kõlas Hardeni kokkuvõte.

San Antonio Spurs jätkas võiduseeriat, kui sai koduplatsil tänu Rudy Gay koos lõpuvilega sopsanud kaugviskele 126:124 jagu Phoenix Sunsist.

Vaata videost Gay viset:

Tulemused:

Houston – New Orleans 116:121

Cleveland – Washington 116:113

Detroit – Milwaukee 105:115

Orlando – Oklahoma City 117:126

Brooklyn – Chicago 122:117

San Antonio – Phoenix 126:124

LA Lakers – Philadelphia 105:121

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles