Bambergi legend saab puhkust ja Drell Meistrite liigas esimese võimaluse

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Drell Bambergi duubli ehk Baunachi meeskonna särgis.
Henri Drell Bambergi duubli ehk Baunachi meeskonna särgis. Foto: Baunach Young Pikes / Facebook

Brose Bambergi korvpallimeeskonna ridades võib täna õhtul teha Meistrite liiga debüüdi 18-aastane Eesti koondislane Henri Drell.

Bamberg kohtub kell 21 Jeruusalemmas Hapoeliga ning Saksamaa klubi peatreener Federico Perego otsustas anda puhkust 35-aastasele kreeklasest liidrile Nikos Zisisele ja kaasata temast peaaegu poole noorem Drell.

«Valmistume nagu igaks teiseks kohtumiseks. Tahame mängu aina parandada ja loomulikult võita,» lausus paari nädala eest lätlaselt Ainars Bagatskiselt Bambergi ohjad saanud Perego klubi kodulehel tänase mängu eelülevaates.

Bamberg on tugevuselt kolmandas eurosarjas ehk Meistrite liigas saanud kaheksa võitu ja neli kaotust. Sellega asutakse C-alagrupis kolmandal kohal, eespool on Ateena AEK (11-2) ja Hapoel (10-2).

Drell on Bambergi duubelrivistuses hooaega suurepäraselt alustanud. Viimases Saksamaa esiliigas mängus Trieriga sai ääremängija kirja 19 punkti, 7 lauapalli, 6 korvisöötu ja 4 viskeblokeeringut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles