Jürgen Zopp lõpetas pika mängupausi võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Eric Feferberg / AFP/Scanpix

Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp (ATP 149.) alustas uue aasta esimest turniiri Prantsusmaal edukalt, alistades hispaanlase Javier Barranco Cosano (428.) 6:1, 7:6.

46 000 euro suuruse auhinnafondiga Quimper Challenger on kümnendana tabelisse asetatud Zoppi jaoks tänavune esimene turniir. Austraalia lahtistest meistrivõistlustest ta loobus, seega pidas Eesti esireket viimase võistlusmängu ligi kolm kuud tagasi (7. novembril Bratislavas).

Tänases duelllis kulges esimene sett 30-aastase Zoppi dikteerimisel ja lõppes 6:1 võiduga. Teises setis oli Barranco Cosano murdega peal, kuid Zoppil õnnestus seisul 3:5 vastase serv tagasi murda. Kiires lõppmängus oli Zopp  kindlam tulemusega 7:5. Seejuures jättis ta tie-break'is seisul 6:3 oma pallingul kasutamata kaks matšpalli.

1/8-finaalis kohtub Zopp seitsmenda asetusega hispaanlase Adrian Menendez-Maceirase ja Gregoire Jacq`i (Prantsusmaa) vahelise matši võitjaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles