Vesi Manchester Unitedi veskile? Selgus Neymari vigastuspausi pikkus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar sai Prantsusmaa karikavõistluste 1/16-finaalis vigastada.
Neymar sai Prantsusmaa karikavõistluste 1/16-finaalis vigastada. Foto: CHARLES PLATIAU / REUTERS

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi andis oma koduleheküljel teada, et vigastatud Neymar jääb kuni kümneks nädalaks palliplatsilt eemale.

26-aastane Brasiilia ründaja vigastas paremat jalga 23. jaanuaril Prantsusmaa karikavõistluste 1/16-finaalis Strasbourgi vastu. Maailmakuulsad meditsiinieksperdid tegid PSG tähtmängijale põhjalikud uuringud, mille tulemusel saadi teada, et Neymaril on parema jala viienda pöialuu murd. Sarnane vigastus kimbutas brasiillast ka aasta eest.

Kuni kümnenädalane vigastuspaus tähendab, et Neymar jääb mõlemast Meistrite liiga kaheksandikfinaali kohtumisest Manchester Unitedi vastu eemale. Peale Neymari on küsimärgi all ka poolkaitsja Marco Verratti osalemine. PSG kohtub Unitediga võõrsil 12. veebruaril ja kodus 6. märtsil.

Prantsusmaa meistrivõistlustel asub PSG esikohal, edestades kaks mängu rohkem pidanud Lille’i kuraditosina silmaga. Karikavõistlustel on PSG jõudnud kaheksandikfinaali, kus kohtub tugevuselt kolmanda liiga meeskonna Villefranche’iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles