Verstappen tiitliheitlusest Ferrari ja Mercedesega: hooaja algus on võtmeküsimus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstapepn.
Max Verstapepn. Foto: David Davies / PA Wire/PA Images

Hollandi vormelipiloot Max Verstappen usub, et Red Bull suudab algaval hooajal Mercedese ja Ferrariga meistritiitli eest heidelda. Tema sõnul on oluline hooaja esimene pool, mis eelmisel hooajal Red Bullil ebaõnnestus.

«Peame olema kindlad, et oleme neile (Mercedesele ja Ferrarile) hooaja alguses lähemal, et saaksime nendega veidi varem võidelda,» lausus hollandlane, vahendab vormeliportaal GPFans.com. «Tundub, et me suudame autot hooaja jooksul samamoodi arendada nagu kahel eelmisel hooajal.»

Kui mullu kasutasid Honda jõuallikaid vaid Toro Rossod, siis tänavu on selle riski võtnud ka Red Bullid. Verstappeni meeskonnakaaslase Pierre Gasly hinnangul on koostöö Hondaga paljulubav.

«Honda näeb kõvasti vaeva,» sõnas ta. «Nad tahavad selles olukorras parimat, kuid mõistagi peame neile aega andma. Mecedesele ja Ferrarile on väga keeruline järele jõuda, aga mina olen igatahes põnevil.»

2019. aasta vormel 1 hooaeg algab märtsi kolmandal nädalavahetusel Austraalias ja lõppeb 1. detsembril Abu Dhabis. Kokku peetakse algaval hooajal 21 etappi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles