Neuville ja Loeb justkui ühest suust: Toyotad on ohtlikult kiired

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Monte Carlo rallil Sebastien Ogier järel teise koha saanud Thierry Neuville märkis intervjuus väljaandele Motorsport.com, et Toyotad on tänavusel hooajal «ohtlikult kiired».

Toyota esisõitja Ott Tänak lõhkus esimesel täispikal rallipäeval rehvi, kaotas seetõttu umbkaudu kaks minutit ja langes seitsmendaks, kuid saavutas sellegipoolest hooaja esimesel rallil kolmanda koha. Head kiirust näitasid ka Tänaku meeskonnakaaslased Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke, kes oli kiireim ka punktikatsel.

«Toyota sõitjad on ohtlikud. Oleme seda ka varem öelnud, aga Monte Carlos nägime jälle nende kiirust,» lausus Neuville. «Tänak oli kiire ja Kris punktikatsel samuti. Olgu, Kris hoidis kogu päeva selleks katseks rehve, aga ta oli neli sekundit kiirem kui keegi teine. Ja meist kuus sekundit kiirem. Seda on palju,» lisas belglane.

Sisuliselt sama juttu rääkis Neuville’i meeskonnakaaslane Sebastien Loeb. «Me teame, mis kiirus on Tänakul ja Toyotal, aga aeg, mida näitas Kris punktikatsel, on lihtsalt uskumatu,» sõnas prantslasest üheksakordne maailmameister, kes jäi Monte Carlos esimesena poodiumilt välja.

Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: SANDER ILVEST / EESTI MEEDIA/SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles