Klopp süüdistab viigis ilmataati: pall ei liikunud lume sees absoluutselt (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp lumesajaus kohtumist jälgimas.
Jürgen Klopp lumesajaus kohtumist jälgimas. Foto: PAUL ELLIS / AFP

Liverpooli meeskonna peatreener Jürgen Klopp andis mõista, et Inglismaa kõrgliigas tehtud viik Leicesteriga oli veidi ka ilmataadi süü. 

«Te nägite, et pall ei veerenud väljakul absoluutselt. Lumi muutis palliga mängimise tõsiselt keeruliseks,» rääkis Klopp pärast kaotatud kohtumist BBC-le.

«Meie valdasime palli umbes 70-80 protsenti kohtumise ajast. Kuna pall aga ringi ei liikunud, siis muutis see meie jaoks elu tõeliselt ebamugavaks. Kui lumi väljakule maha jääb, on selle sees raske midagi korda saata. Nii oli ka sel korral,» seletas Klopp.

Poolajal puhastasid Liverpooli väljakuhooldajad väljaku siiski lumest puhtaks ning teisel poolajal sai Liverpool mängida juba puhtamal väljakul. See aga edu ei toonud ning nii lepiti siiski Leicesteriga 1:1 viiki.

Inglismaa kõrgliigas on Liverpool endisel liigatabeli liider 61 punktiga. Teisel kohal olev Manchester City kaotab Liverpoolile viie punktiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles