Andy Murray võib Wimbledonis paaris mängida oma vennaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray Wimbledonis 2017
Andy Murray Wimbledonis 2017 Foto: ADRIAN DENNIS / AFP/Scanpix

Tuntud BBC spordiajakirjanik Russell Fuller avaldas arvamust, et Wimbledoni tenniseturniiril on võimalik näha hiljuti puusaoperatsiooni läbi teinud Andy Murray`d paarismängus koos oma venna Jamie`ga.

«See on olnud nende mõlema eluunistus - mängida koos Wimbledonis,» ütles Fuller. «Tennisistid on taastunud sellistest operatsioonidest nagu Murray`l, teinud ka come backe, kuid kindlasti mitte üksikmängijana,» selgitas Fuller oma arvamuse tagamaid.

«Olen kindel, et Murray`l on mõningad kahtlused oma karjääri jätkumise osas, kuid kui see operatsioon osutub edukaks, siis võib Murray anda just Wimbledonis oma hüvastijätuetenduse. Samas ei saa välistada võimalust, et ta üldse enam kunagi võistleb. Bob Bryan tegi läbi sama operatsiooni ning viis kuud hiljem jõudis koos venna Mike`ga Austraalia lahtistel veerandfinaali. Ka Wimbledoni turniirini on aega viis kuud ning Andy vend Jamie on kahtlemata üks maailma parimaid paarismängijaid,» lisas Fuller

Eurospordi tennisekommentaator Mats Wilander ütles Andy Murray kohta, et kindlasti ei ole ta mentaalselt alla andnud. «Füüsiline tervis pole alati sinu enda kätes, kuid vaimselt otsid sa ikkagi võimalusi sellest mööda vaadata. Eks aeg näitab,» sõnas Wilander.

Andy Murray võitis 2013. aastal Wimbledoni turniiri, olles esimene Briti meestennisist pärast 1936. aastat, kui tiitli võitis Fred Perry. Andy Murray on kroonitud korra veel Wimbledoni tšempioniks (2016) ning ta on võitnud ka US Open`i (2012). Murray on kahekordne meesüksikmängu olümpiavõitja (2012 ja 2016).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles