Arsenalis mängiv noor Eesti väravavaht käis operatsioonil

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Jakob Hein Londoni Arsenali särgis.
Karl Jakob Hein Londoni Arsenali särgis. Foto: Twitter / Karl Jakob Hein

Londoni Arsenali jalgpalliklubi akadeemiasse kuuluv noor Eesti väravavaht Karl Jakob Hein vigastas rannet, käis operatsioonil ja peab pidama mängupausi.

16-aastane Hein tegi randmele liiga detsembri keskel peetud noortekarika kohtumises, kus Arsenali U18 meeskond alistas 2:0 Northampton Towni, kirjutab Soccernet.ee. Esialgu lootis eestlane, et piisab käele puhkuse andmisest ning käis väljakul ka jaanuari algul toimunud järgmises liigakohtumises Brighton & Hove Albioni U18 meeskonna vastu, kus teda mitme hea tõrje eest kiideti.

Valu aga ei taandunud ning uuringutel selgus, et randmes on siiski luumurd, mis vajab kirurgilist sekkumist. «Kaks nädalat tagasi oli operatsioon, niidid võeti nüüd välja. Järgmisel nädalal saab ta ilmselt hakata juba platsil jalgadega tööd tegema,» sõnas Heina eelmise klubi Nõmme Unitedi tegevjuht Mart Poom, kes Heina möödunud suvel välisklubisse siirdumisel abistas ja talle praegugi nõuga toeks on. Mängupausi kestuseks ennustatakse Poomi sõnul umbes kolme kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles