Eesti edukaima CS:GO mängija meeskond teeb läbi suure muutuse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mousesportsi meeskond, vasakult kolmas Robin "ropz" Kool.
Mousesportsi meeskond, vasakult kolmas Robin "ropz" Kool. Foto: HLTV.org

Eesti ühe edukaima e-sportlase ning parima «Counter Strike: Global Offensive» mängu mängija Robin «ropz» Kooli meeskond on läbi tegemas suurt muutust.

Täna andis Kooli meeskond Mousesports teada, et kuna meeskond ei ole täitnud oma eesmärki, milleks oli kvalifitseerumine maailma suurimale CS:GO turniirile, otsustati teha meeskonna siseselt suured muutused.

Meeskonnast lahkuvad nii IGL ehk meeskonda mängu sees juhtinud Chris «ChrisJ» de Jong ning Martin «Styko» Styk. Lisaks sellele lahkus ka meeskonna treener Sergey «lmbt» Bezhanov. Meeskonda jääb peale Kooli alles soomlane Miikka «Sunny» Kemppi ning tšehh Tomaš «oskar» Stastny.

Kool ise kirjutas sotsiaalmeedias südamliku hüvastijätu oma lahkuvatele meeskonnakaaslastele: «Võitsin oma karjääri esimesed suured tiitlid just nende kaaslastega, ma ei suuda neid piisavalt tänada. Saab olema keeruline harjuda sellega, et neid pole enam meie meeskonnas, veetsime koos nii palju päevi. Lõppude lõpuks oli see siiski parim valik meile kõigile, et edasi liikuda.»

Hetkel pole Kooli meeskond Mousesports avalikustanud, kes liituvad lahkujate asemel meeskonnaga ning kes saab uueks treeneriks, kuid meeskonna sotsiaalmeedias anti teada, et sellest teavitatakse fänne õige pea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles