Postimees TV: Rootsi jäähokimängija kukkus näoga vastu jääd

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vancouver Canucks jäi möödunud ööl jäähokiliigas NHL võõrsil 1:2 alla Philadelphia Flyersile, kuid kaotas teadmata ajaks Alexander Edleri, kes sai vigastada.

Edleri hokikepp jäi kolmanda kolmandiku keskel sedavõrd õnnetult vastasmängija Jakub Voraceki uisu külge kinni, mis põhjustas karmi kukkumise. Canucksi rootslasest kaitsja langes näoga vastu jääd. Tuli mitmeminutiline mängupaus, sest vigastada saanud Edleri tohterdamine ja jää verest puhastamine võttis aega.

32-aastane Edler, kes USA meedia andmetel lahkus pärast mängu riietusruumist enda jalul, jätab vahele järgmise kohtumise, kui juba eeloleval ööl sõidab Canucks külla valitsevale Stanley karika võitjale Washington Capitalsile. 

Flyersi väravad viskasid esimesel ja teisel kolmandikul Sean Couturier ja Voracek. Canucksi autabamuse eest hoolitses teisel kolmandikul Brock Boeser. Flyers paikneb idakonverentsis 54 punktiga 11. kohal, Canucks hoiab aga läänekonverentsis sama punktisummaga kaheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles