Mourinho nõustus pettuse eest talle määratud aastase vangistusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho`l on viimasel ajal üsna palju peavalu
Jose Mourinho`l on viimasel ajal üsna palju peavalu Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters/Scanpix

Portugallasest jalgpallitreener José Mourinho nõustus ühe-aastase tingimisi vangistuse ja pea kahe miljoni euro suuruse trahviga, mis talle teisipäeval avaldatud leppes maksupettuse eest määrati.

Mourinhot süüdistati maksupettuses. Mourinho siiski trellide taha ei lähe, sest ta sai võimaluse vanglasse minemise asemel tasuda kopsakas trahvisumma.

Hispaania kohtuametnike andmetel varjas Mourinho oma tegelikke tulusid perioodil, mil ta oli Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener (2011-2012).

Kümne päeva eest 56. sünnipäeva tähistanud Mourinho on treenerina kroonitud kahekordseks Meistrite liiga võitjaks: 2003-04 Portoga ja 2009-10 Milano Interiga. Lisaks on ta kahekordne Portugali (Porto), kolmekordne Inglismaa (Londoni Chelsea), kahekordne Itaalia (Inter) ja ühekordne Hispaania (Madridi Real) meister. 

Eelmise aasta detsembris sai Mourinho hundipassi Inglismaa kõigi aegade edukaimast jalgpalliklubist Manchester United. Praegu ei tööta ta ühegi klubi peatreenerina. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles