Tipphetked: Cagliari jäi AC Milanile 3-0 alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Serie A 23. mängudevoor toob Ragnar Klavani kodumeeskonnale Cagliarile kaasa reisi maailma moepealinna Milaanosse. Liigas 15. kohta hoidev Cagliari sõidab külla Meistrite liiga kohta ihkavale AC Milanile. Mängu kommenteerivad Silver Lulla ja Aavo Sarap. 

Matši otseülekanne Postimehes algab 21.30

Milan ei saa endale liiga tagumise otsa meeskonna vastu koperdamist lubada. Niigi on koduliigas viigistatud viimased kaks mängu, mis tähendab, et Rooma klubid Lazio ja AS Roma, kes pidasid oma 23. vooru mängud eile, on neist nüüd kahe punktiga ees. Kuues koht Milanile kindlasti ei sobi, sest sellise kaliibriga meeskond ei saa leppida millegi vähema kui Meistrite liigasse jõudmisega. See tähendab aasta kokkuvõttes nelja parema seas lõpetamist.

Cagliari peab oma võitlust, et mitte jääda 20 meeskonna konkurentsis viimase kolme sekka, mis tooks kaasa meistriliigast pudenemise. Vahepeal mõistlikult turvalisena tundunud Sardiinia klubi seis on viimase kuuga muutunud veidi ebalevamaks – viimasest neljast mängust on kaotatud kolm ja viigistatud üks. Praegu on viimasel väljalangemiskohal Bologna meeskond, kes kaotab Cagliarile vaid nelja punktiga. Hooaja lõpuni on jäänud 16 mängu.

Kui Cagliari ja AC Milan Sardiinias kohtusid, lepiti 1:1 viiki.

Kogu mäng järelvaadatav:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles