Tipphetked: üleplatsimees Kuzma 39 punktist jäi Lakersil ja LeBron Jamesil väheks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA sai möödunud ööl Los Angeles Lakersi meeskond eesotsas LeBron Jamesiga võõrsil tulemusega 120:143 kaotuse Philadelphia 76ersi meeskonnalt.

Lakersi võitis avaveerandi ühe punktiga, kuid leidis ennast esimese poolaja lõpus üheksapunktilisest kaotusseisust. Kodumeeskond näitas ka teisel poolajal paremat hoogu ning võttis lõpuks Joel Embiidi 37 punkti ja 14 laupalli toel kindla võidu.

Üleplatsimehena tõi Lakersi ridades 39 punkti Kyle Kuzma, LeBron Jamesi arvele kogunes 18 punkti, 10 lauapalli ja 9 korvisöötu. Los Angeles Clippersi meeskonna särgi 76ersi oma vastu vahetanud Tobias Harris viskas oma uue koduklubi teises mängus 22 punkti.

Enne mängu:

Sel hooajal on paremat minekut näidanud pigem Philadelphia 76ers, kes on kirja saanud 35 võitu ning 20 kaotust, Lakersil on sel aastal kirjas 28 võitu ning 27 kaotust. Viimasest kolmest kohtumisest on mõlemad meeskonnad suutnud võita ühe mängu.

Peamiselt võib tänane kohtumine kujuneda kahe mehe omavaheliseks duelliks: Lakersi poolelt on sel hooajal väsimatult parimat hoogu näitamas LeBron James, kes on visanud keskmiselt 27 punkti ning kogunud 8,5 lauapalli. Philadelphia poolelt on sel hooajal parim olnud Joel Embiid, kes on visanud sel hooajal keskmiselt 27,2 punkti ja kogunud 13,5 lauapalli.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles