Juventus soovib soetada kolme mängijat, keda Ronaldo oma kõrval näha tahaks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Alberto Lingria / ZUMAPRESS.com

Torino Juventus soovib soetada oma ridadesse mängima kolme uut jalgpallurit, keda kõiki on Cristiano Ronaldo soovitanud osta.

Nimelt on Itaalia väljaande Tuttospordi teatel Ronaldo Juventuse juhtkonnale teada andnud, et ta sooviks oma kõrval Itaalias mängimas näha tema endist meeskonnakaaslast Iscot, kes teatavasti pole viimasel ajal uue peatreeeneri Santiago Solari käe all liiga palju mänguaega teeninud.

Ka teine väidetav Ronaldo soovitus on pärit tema endisest koduklubist Madridi Realist. Nimelt on Ronaldo soovitanud Juventusel kaaluda äärekaitsja Marcelo ostu. Samas on Juventuses sellel positsioonil igati heas vormis olev Alex Sandro.

Kolmandaks soovib Ronaldo näha oma kõrval hetkel Müncheni Bayernis laenul olevat Kolumbia ründajat James Rodriguez'it. Rodriguez pole suutnud end Saksamaal tõestada ning Bayern pole väidetavalt ka huvitatud ründaja ostust.

Hetkel pole Juventus ametlikult ühegi mängija osas üles näidanud avalikku huvi, kuid Itaalia väljaanne usub, et Juventus on juba alustanud esimesi samme mängijate soetamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles