Kelly Sildaru avaldas, kellest ta võistluste ajal kõige rohkem puudust tunneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Aspeni poodiumil.
Kelly Sildaru Aspeni poodiumil. Foto: Sean M. Haffey

16-aastane Kelly Sildaru on tähelepanu keskpunktis ka freestyle-suusatamise MMil, jagades intervjuusid erinevatele uudisteagentuuridele. AFP-le antud kommentaaris rääkis ta muuhulgas, kuidas ta vigastusest üle sai ning keda ta reisides kõige rohkem igatseb.

27 tunniga X-mängudel kolm medalit võitnud Sildarul on MMil veidi leebem võistlusgraafik, ühtlasi on tänagi pargisõidu toimumine küsimärgi all, sest võistluspaigas Park City's sajab laia paksu lund.

«X-mängudel oli graafik väga tihe, siin õnneks mitte. Siin võistlen vast seitsmel päeval järjest, X-mängudel oli kogu programm nelja või viie päevaga läbi,» rääkis Sildaru AFP-le antud intervjuus.

Sildaru pani suusad jalga kaheaastaselt, tema isa Tõnise sõnul oli tütar 8, kui temas potentsiaali nägi. Kelly enda sõnul pole tema elu väga palju muutunud. «Olen küll rohkelt reisinud ning paljudel erinevatel võistlustel käinud. Muidugi on raske kodust pikka aega eemal olla. Kindlasti tunnen puudust oma emast ja sõpradest. Aga olen sellega harjunud.»

Sildaru tunnistas, et Pyeongchangi olümpia eel saadud põlvevigastusest aitas tal üle saada usk iseendasse. «Olin väga kurb, aga üritasin positiivsust hoida. Teadsin, et rohkesti tööd tehes saan kiiremini suuskadele tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles