Blogi: Sildaru pääses MM-debüüdil finaali, millele läheb vastu kindla medalisoosikuna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru rennisõidus.
Kelly Sildaru rennisõidus. Foto: NZ Winter Games / Red Bull Content Pool

Kuigi freestyle-suusatamise maailmameistrivõistlustel Park Citys on täna kavas juba seitsmes võistluspäev, sai 16-aastane Kelly Sildaru esimest korda numbri selga tõmmata alles täna. Rennisõidu kvalifikatsioonivõistluse avalaskumisel teenis ta 92 punkti, mis tagas talle edasipääsu laupäevasesse finaalsõitu. Temast parema soorituse tegi vaid olümpiavõitja ja Aspeni X-mängude kuldmedalist Cassie Sharpe, kes teenis oma soorituse eest 93,2 punkti.

Enne võistlust:

Rennisõidu naiste kvalfikatsioon on kavas neljapäeval Eesti aja järgi kell 20.15. Stardinimekirjas on 17 võistlejat ning Sildaru on järjekorras kolmas. Kõigil on kasutada kaks laskumist, millest arvesse läheb parem tulemus. Laupäeval (eeldatavalt) Eesti aja järgi kell 20 peetavasse finaali pääseb kaheksa paremat.

«Püüame positiivset meelt hoida ja vaadata homsesse päeva – homme on MMil kavas rennisõidu kvalifikatsioon, keskendume sellele ja suuname oma energia sinna. Meie võimuses pole midagi muuta,» sõnas Tõnis Sildaru. «Nädal tagasi oli ju alles supernädal, mida poleks osanud ette kujutadagi (täiskomplekt medaleid X-mängudelt – toim) nii et meil on tuju üsna üleval. Pole hullu. Anname endast parima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles