Jürgen Zopp piirdus Budapestis ühe matšiga

Toimetas Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: PETER SCHNEIDER / EPA

Eelmisel nädalal Prantsusmaal Quimperis veerandfinaali jõudnud Eesti meeste esireket Jürgen Zopp (ATP 146.) piirdus sel nädalal Budapestis peetaval 55 000 euro suuruse auhinnafondiga ATP Challenger turniiril teise ringiga.

Kolmanda asetusega Zopp oli avaringis vaba ja läks teises ringis vastamisi prantslase Mathias Bourguega (ATP 254.). Vähem kui tund aega kestnud kohtumise võitis 25aastane prantslane tulemusega 6:3, 6:1. Esimene sett püsis tasavägine kaheksanda geimini, kus Bourguel õnnestus Zopp murda ja setivõit kuulus prantslasele 6:3. Teist setti alustas Zopp hästi, kui võitis avageimi nulliga. Siis aga läks kõik allamäge ja ülejäänud geimid kuulusid Bourguele, vahendab Tennis.ee.

Eelmisel nädalal võistles Zopp Prantsusmaal Quimperis, kus pidi veerandfinaalis alla vanduma hilisemale võitjale prantslasele Gregoire Barrerele (ATP 155.) 3:6, 6:7 (3). Olgu ära märgitud, et poolfinaalis alistas Barrere just Bourgue 6:4, 6:4 ja finaalis britt Daniel Evansi (ATP 147.) 4:6, 6:2, 6:3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles