Postimees TV: taas kolmikduubli teinud Westbrook möödus Michael Jordanist

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russel Westbrooki efektne õhulend.
Russel Westbrooki efektne õhulend. Foto: Sue Ogrocki / AP

Põhja-Ameerika korvpalliliigas NBA kogus Russell Westbrook oma käimasoleva hooaja kaheksanda järjestikuse kolmikduubli, kui Oklahoma City Thunder alistas koduväljakul tulemusega 117:95 Memphis Grizzliese.

18 punkti, 13 lauapalli ja 15 korvisöötu kirja saanud Westbrook tõusis ühtlasi mööda legendaarsest Michael Jordanist, kes suutis saada parimal juhul kirja seitse kolmikduublit järjest. Kõigi aegade rekordit hoiab selles arvestuses Wilt Chamberlain, kes sai aastal 1968 kirja üheksa järjestikku kolmikduublit.

Kokku on Westbrook karjääri jooksul kogunud 125 kolmikduublit, olles kõnealuses arvestuses kõigi aegade edetabelis kolmandal kohal. Magic Johson asub teisel positsioonil (138), liider on Oscar Robertson (181).

Möödunud ööl peetud võidumängus tõusis Thunderi ridades resultatiivseimaks 27 punktiga Paul George. Kaotajate parimana tõi Jaren Jackson Jr. Samuti 27 silma.

Kolmikduubliga hiilgas ka Los Angeles Lakersi tähtmängija LeBron James, kes kogus oma koduklubi tulemusega 129:128 lõppenud võidumängus Boston Celticsi üle 28 punkti, 12 korvisöötu ja kümme lauapalli. Seejuures viskas lõpusekundil koos sireeniga võidukorvi Rajon Rondo. Viimaks kogunes tema arvele 17 punkti ja kümme resultatiivset söötu. Kaotajate parimana tõi Kyrie Irving 24 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles