Postimees, Kanal 2 ja Kanal 12 näitavad esmakordselt suusaalade MM-võistlusi Austrias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv tuli Otepää MK-etapil tänavu punktikohale nii sprindi- kui ka distantsisõidus.
Karel Tammjärv tuli Otepää MK-etapil tänavu punktikohale nii sprindi- kui ka distantsisõidus. Foto: Tairo Lutter

Käimasoleva aasta suusaalade MM-võistlused peetakse Austria talikuurordis Seefeldis ja otseülekandeid Austriast vahendab seekord esmakordselt erakanal Kanal 2 ja Kanal 12 ning samuti Postimees.ee veebikeskkond.

«Kindlasti on see tähtis ja vastutusrikas otsus meie telejaamade jaoks, kuna suusaalade MM-võistlusi on eestlastele vahendatud juba aastast 1974,» selgitas Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer. «Pean suusaalade MM-võistlusi väga oluliseks sündmuseks olümpiamängude ja jalgpalli tiitlivõistluste järel,  sest suusatamine on eestlastele olnud läbi aegade südamelähedane spordiala ning toonud  samas meile palju säravaid võite ja tiitlivõistluste medaleid,» lisas Kaljuveer.

Kanal 2 näitab kogu suusatamise ja kahevõistluste programmi ja Kanal 12 keskendub suusahüpete otseülekannetele.

«Kuigi täna ei ole Eesti suusatamises kõige paremad päevad, siis loodame ikkagi, et eestlased teevad Seefeldi MMil oma selle aasta parimad võistlused,» arvas Kaljuveer. «Tegelikult näitas juba ka Otepää MK-etapp, et suusatajate vormikõver liigub ülespoole ja suusahüppaja Artti Aigro 19. koht MK-etapil Soomes Rukal räägib iseenda eest,» on Kaljuveer optimistlik.

Otseülekanded Seefeldi MM-võistlustelt algavad Kanal 2 ekraanil 21. veebruaril meeste ja naiste klassikasprindi võistlustega kell 12.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles