Esikuuikukohta rünnanud Eesti teatemeeskond tegi viimaste aastate parema tulemuse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Ermits.
Kalev Ermits. Foto: NewsPix24/SIPA / NewsPix24/SIPA

Laskesuusatamise MK-etapil Canmore'is tõusis Eesti teatemeeskond (Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg) teises vahetuses suisa kolmandale kohale, ent leppis 11. kohaga.

Avatiirus näitas Rene Zahkna veatut laskmist ning lahkus tiirust kuuendana. Teises tiirus kasutas Zahkna kolme varupadrunit, ent tõstis meeskonna viiendaks, kaotades 26,5 sekundiga liider Prantsusmaale.

Teises vahetuses näitas Ermits lamadestiirus taas puhast laskmist ning tõstis Eesti suisa kolmandale kohale.

Püstitiirus jäi Ermitsal aga kolmele varupadrunile vaatamata üks märk püsti ning Eesti langes kaheksandaks (+1.46,0). Vahetuse andis Ermits Lessingule üle üheksandana, kaotust ainuliidriks tõusnud Norrale +2.06,7.

Lessing kasutas kolmandas vahetuses küll kolme varupadrunit, kuid suutis kohta hoida. Püstitiirus tegutses eestlane aga kiirelt, kärmelt ja puhtalt ning tõstis Eesti kuuendaks (+2.35,0). Martin Remmelgale andis Lessing vahetuse üle 7. kohal, kaotades põnevat heitlust pidanud Norrale-Prantsusmaale +3.07,6.

Remmelga lamamistiir ebaõnnestus aga täielikult, eestlane pidi minema trahviringile ning langeti 11. kohale. Ka püstitiirus pidi eestlane varupadruneid kasutama, ent hoidis siiski kohta.

Võitnud Norrale kaotas Eesti +5.56,1. Finišisse jõudis 23 meeskonnast pelgalt tosin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles