Avaldati kustutatud stseen Ott Tänaku filmist

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja.
Ott Tänak ja Martin Järveoja. Foto: Tony Welam/Red Bull Conent Pool

11. aprillil esilinastub kinodes üle Eesti film, mis avab ukse Ott Tänaku ellu ja rallimaailma telgitagustesse. Kuna filmimeestel kogunes aastaga umbes 150 tundi materjali, ei jõua mõistagi lõviosa filmitust kinoekraanile. Küll aga on filmimeeskond otsustanud jagada filmist väljajäävaid põnevaid lõike sotsiaalmeedias.

Täna avaldatigi üks filmist väljajääv stseen, kus Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja räägib, et on Tänakuga koos töötades kirjutanud täis ligi 100 kasti legendivihikuid. «See kõik on kõva arhiiv. Mul on panipaik kaste täis, osad kastid on ka Oti juures. Päris mitukümmend kasti on meil, võib-olla isegi saja kandis,» avaldas Järveoja.

Et legendivihikud täis kirjutada, läheb mõistagi vaja kirjutusvahendeid. «Pastakaid läheb aastas, ma julgen väita, umbes 100 tükki. Ühe pastaka hind on kolm eurot. Nii et omajagu raha läheb sellele,» ütles Järveoja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles