Tipphetked: liider Holdener tegi prohmaka ja kinkis kulla Shiffrinile! (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülisuurslaalomi kuld, suurslaalomi pronks ja nüüd slaalomis taas kuld – Mikaela Shiffrini jaoks on Åre mäesuusatamise MM osutunud üliedukaks. Ameeriklanna kerkis maailmameistriks avalaskumise kolmandalt kohalt, kui tema enda oivalisele sõidule ei suutnud hõbedane rootslanna Anna Swenn Larsson vastata ning liidrikohta hoidnud Wendy Holdener eksis ühes väravas ja pidi mäest taas üles ronima. Pronks kuulus slovakitar Petra Vlhovale.

Paremusjärjestus:

Foto: FIS

Esimene sõit järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Teine sõit järelvaadatavana:

Enne võistlust:

Suursoosikuna läheb jõuproovile vastu 23-aastane ameeriklanna Mikaela Shiffrin, kes võidutses samal ala ka 2017. aastal St. Moritzis, tulles toona slaalomis kolmekordseks maailmameistriks. Lisaks on käimasoleva hooaja MK-sarja üldliider jäänud MMil slaalomis alistamatuks ka 2013. aastal Austrias Schladmingis ja 2015. aastal USAs Beaver Creekis.

Tänavusel MMil on Shiffrinil ette näidata pronksmedal suurslaalomis ja kuldmedal ülisuurslaalomis, mis oli ameeriklanna jaoks esimeseks tiitlivõiduks kiirusaladel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles