Järelvaadatav: Cagliari võttis kaotusseisust üliolulise võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Cagliari jalgpallimeeskond alistas tänases Serie A 24. vooru mängus Parma klubi 2:1. 0:1 lõppenud avapoolaja järel oli teisel kolmveerandtunnil kahel korral täpne Leonardo Pavoletti.

Võidu tulemusel on Cagliari hetkel liigas 14. kohal. Kui enamik voorust on veel pidamata, lahutab Sardiinia meeskonda väljalangemistsoonist kuus punkti.

Enne mängu:

Lisaks operatsioonist taastuvale keskkaitsjale Klavanile puuduvad Cagliari koosseisust vigastuse tõttu ka 32-aastane sloveenlasest poolkaitsja Valter Birsa, 26-aastane itaallasest poolkaitsja Paolo Faragò ja 22-aastane itaallasest ründaja Alberto Cerri.

Cagliari koosseis kohtumiseks Parmaga:

Cagliari peatreeneri Rolando Marani sõnul pole mõtet puudujate pärast südant valutada. «Praegune olukord on selline ning me peame sellele üheskoos vastu astuma. Tuleb teha sellest hoolimata tugev esitus,» rääkis 55-aastane itaallane eilsel pressikonverentsil.

Cagliari pole kõikide sarjade peale võidurõõmu tunda saanud kuus kohtumist järjest, liigas aga püsitakse võiduta viis mängu järjest. Viimati saadi 26. detsembril koduväljakul tulemusega 1:0 jagu Genoa meeskonnast. Punktilisa teeniti aga viimati ligi kuu aega tagasi, kui 20. jaanuaril mängiti 2:2 viiki Empoliga. Nii on Cagliari langenud liigatabelis 20 meeskonna konkurentsis 21 punktiga 15. kohale, jäädes väljalangemistsoonist ehk 18. kohast kõigest kolme punkti kaugusele.

Liiga keskmike hulka kuuluv Parma meeskond teenis viimati võidu 19. jaanuaril, kui võõrsil alistati tulemusega 2:1 Udinese meeskond. Seejuures suudeti 2. veebruaril napsata liigatabeli suveräänse liidri Torino Juventuse käest samuti punkt, kui mängiti tulises kohtumises võõrsil 3:3 viiki. Eelmisel nädalal saadi aga koduväljakul 0:1 kaotus üldarvestuse kolmandalt tiimilt Milano Interilt. Liigatabelis asub Parma 29 punktiga 12. kohal.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles